NIEUW: Pylontech RT12100

Graag jullie aandacht voor de Pylontech RT12100 die wij ruim op voorraad hebben. Deze verwarmde lithium batterij is ideaal voor de recreatie- / kampeer- / watersportmarkt. Ontdek voor welke toepassingen deze batterij nog meer inzetbaar is.

Breed inzetbare batterij

De Pylontech RT12100 is een breed inzetbare batterij is met een aantal onderscheidende kenmerken tegen een competitieve prijs. Deze verwarmde lithium batterij is ideaal voor de recreatie-, kampeer-, watersportmarkt. Laat je vooral niet beperken in de toepassingen want deze batterij is voor meer toepassingen inzetbaar. Wij vertellen er u graag meer over dus neem snel contact met ons op.

Bestand tegen stof en vuil

Door de heatingmat is deze batterij te gebruiken tussen de -40C en +60C waar normale lithium batterijen onder nul graden niet geladen kunnen worden. Met zijn hoge IP67 certificering is de batterij bestand tegen stof, vuil en waterproof. Het aantal cycli is 4500+ en deze Pylontech zal daarmee in veel gevallen langer meegaan dan bijvoorbeeld de camper of sloep waarin de batterij wordt toegepast. Net als onze ACES batterijen heeft deze Pylontech RT12100 bluetooth communicatie en een app.  

Benieuwd naar nog meer specificaties? Bekijk de productsheet via de link hieronder.

Bekijk productsheet

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig