Hagen Batterie

Hagen Batterie AG is een gerenommeerd accumerk met een rijke geschiedenis. Het werd opgericht in 1910 als Accumulatorfabrik Wilhelm Hagen KG in Soest, Duitsland. Vanaf het begin stond het bedrijf bekend om zijn productie van diverse accu's, waaronder grote accu's, startaccu's en accu's voor elektrische voertuigen, onderzeeërs en schepen. Het succes van Hagen Batterie AG groeide gestaag, en in 1988 besloot de familie Hagen om de aandelen van het bedrijf te verkopen aan de Spaanse Tudor Group. Deze overname bracht nieuwe kansen met zich mee en opende de deuren naar internationale markten. Het bedrijf versterkte zijn positie als een belangrijke speler in de accu-industrie.

In 1995 nam het Amerikaanse concern Exide Technologies de aandelen over van het Spaanse bedrijf. Dit resulteerde in een nieuwe fase voor Hagen Batterie, waarbij het alleen nog bestond als een merknaam binnen Exide. Ondanks deze veranderingen behield Hagen Batterie zijn sterke reputatie en blijft het bekend als een betrouwbare keuze voor hoogwaardige accu's.

De geschiedenis van Hagen Batterie AG getuigt van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft altijd vooropgelopen in de ontwikkeling van accutechnologie en heeft een breed scala aan producten geleverd die voldoen aan de behoeften van diverse industrieën. Of het nu gaat om het starten van voertuigen, het aandrijven van elektrische systemen of het leveren van energie voor zware toepassingen, Hagen Batterie staat bekend om zijn duurzaamheid en prestaties.

Als merknaam binnen Exide blijft Hagen Batterie AG een belangrijke speler in de accu-industrie. Het blijft streven naar innovatie en het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van moderne energieopslag. Met een lange geschiedenis van succes en betrouwbaarheid is Hagen Batterie een merk dat vertrouwd wordt door professionals en consumenten wereldwijd.

Bekijk alle Hagen producten

Ben je op zoek naar een Hagen accu? Bekijk ze hier:

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig