VMF PERFECT POWER accu's

VMF PERFECT POWER is een bekend accumerk dat betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid biedt aan voertuigen van verschillende soorten en maten. Deze accu's zijn ontworpen op basis van de nieuwste technologieën en zijn in staat om uitstekende prestaties te leveren, zelfs onder extreme omstandigheden.

De accu's van VMF PERFECT POWER zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote voertuigen. Ze hebben een lange levensduur en blijven gedurende de gehele levensduur van het voertuig presteren. Daarnaast zijn ze onderhoudsvrij en vereisen geen periodiek onderhoud zoals het bijvullen van elektrolyt.

Veiligheid is een belangrijke factor bij VMF PERFECT POWER-accu's. Ze zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingstechnologieën die bescherming bieden tegen overladen, kortsluiting en oververhitting, waardoor ze niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig in gebruik zijn. Bovendien zijn VMF PERFECT POWER-accu's milieuvriendelijk en volledig recyclebaar omdat ze geen schadelijke stoffen zoals lood bevatten. Hierdoor zijn ze een duurzame keuze voor zowel voertuigen als het milieu.

VMF Accu's zijn er in vele soorten en maten. VMF Powersport is er voor alle funstart toepassingen in een scooter, motor, jetski, quad en vele grasmaaiers. De VMF Greensystem wordt gekenmerkt door zijn 30% extra startvermogen. Hiermee is de VMF accu een brede startaccu lijn voor in de auto. Als laatste heeft VMF ook nog de Sportline accu's. Deze accu's zijn speciaal ontworpen voor campers, fluistermotors en boten. De Sportline van VMF is de ultieme huishoudt acculijn voor elke outdoor activiteit.

Bekijk alle VMF producten

Op zoek naar VMF accu’s. Bekijk ze hier:

VMF POWERSPORT M/C

VMF AUTOMOTIVE

VMF SPORTLINE

VMF SEALED LEAD ACID

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig