Fulmen accu's

Fulmen is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in de productie van accu's, met name loodzuuraccu's. Het merk heeft een lange geschiedenis en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en prestaties. Fulmen begon in 1891 als de 'Société de l'accumulateur Fulmen' en groeide al snel uit tot een wereldwijd merk met fabrieken verspreid over Frankrijk. Fulmen-batterijen werden gebruikt in diverse toepassingen, waaronder elektrische voertuigen en zelfs onderzeeërs.

In de jaren 70 fuseerde Fulmen France met CGE en werd het bedrijf bekend als CEAC. Na verdere samenvoegingen met andere commerciële netwerken werd het merk Fulmen in 1993 overgenomen door Exide Technologies. Dankzij deze overname werd Fulmen onderdeel van een internationale organisatie met een sterke focus op energieopslagoplossingen. Fulmen-accu's genieten wereldwijd een solide reputatie vanwege hun uitstekende prestaties en duurzaamheid, en ze worden gebruikt in diverse sectoren zoals de auto-industrie, maritieme toepassingen en industrieel gebruik.

Naast hoogwaardige producten biedt Fulmen ook uitgebreide diensten aan. Het bedrijf voorziet specialisten van kwartaalbladen met waardevolle informatie, advies en technische documentatie over Fulmen-accu's en de batterijmarkt. Daarnaast biedt Fulmen een scala aan apparatuur en tools om de controle, het onderhoud, het opladen en de reparatie van Fulmen-accu's te optimaliseren. Het agentschap Fulmen werkt samen met onafhankelijke elektriciens en biedt hen de nodige panelen, zodat ze Fulmen-batterijen kunnen vervangen en service kunnen verlenen aan klanten. Dit alles draagt bij aan de algehele reputatie van Fulmen als betrouwbare en toonaangevende leverancier van accu's en diensten op het gebied van energieopslag.

Bekijk alle Fulmen producten

Ben je op zoek naar een Fulmen accu? Bekijk ze hier:

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig