Varta accu's

Varta is een Duits merk dat voornamelijk bekend staat om zijn uitstekende accu's voor verschillende toepassingen, zoals auto's, motorfietsen, boten, vrachtwagens, enz. Het bedrijf is opgericht in 1887 en heeft sindsdien een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige batterijen en accu's.

Varta biedt een breed scala aan accu's die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en specificaties te voldoen. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om accu's te produceren die een hoge energiedichtheid hebben en lang meegaan. Deze accu's zijn ook bestand tegen extreme temperaturen en trillingen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in zware omstandigheden.

Een van de belangrijkste productlijnen van Varta zijn de auto-accu's. Deze accu's zijn verkrijgbaar in verschillende maten en specificaties om aan de eisen van verschillende automodellen te voldoen. Varta auto-accu's worden gemaakt met AGM- en EFB-technologieën, die ervoor zorgen dat ze betrouwbaar en duurzaam zijn, zelfs onder zware omstandigheden.

Voor motorrijders biedt Varta ook een uitgebreide selectie motoraccu's die zijn ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren en lang mee te gaan. Deze accu's zijn ook bestand tegen trillingen en extreme temperaturen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de meeste omstandigheden.

Bovendien biedt Varta ook accu's voor andere toepassingen, zoals boot- en vrachtwagenaccu's. Deze accu's zijn ontworpen om de unieke eisen van deze toepassingen te weerstaan, zoals trillingen en schommelingen in het elektrische systeem.

Kortom, Varta is een betrouwbare en gevestigde fabrikant van hoogwaardige accu's en batterijen voor verschillende toepassingen. Of u nu een auto-, motor-, boot- of vrachtwagenaccu nodig heeft, Varta heeft het juiste product om aan uw behoeften te voldoen.

 

Bekijk alle Varta producten

Op zoek naar Varta accu’s. Bekijk ze hier:

VARTA Funstart

VARTA Automotive

VARTA Professional

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig