Sonnenschein accu's

Sonnenschein is een bekend merk van accu's dat al meer dan 100 jaar actief is in de markt van energieopslag. Het bedrijf werd opgericht in 1910 in Berlijn, Duitsland en heeft sindsdien een indrukwekkende reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige accu's voor diverse toepassingen. Het is inmiddels onderdeel van Exide.

Het succes van Sonnenschein is te danken aan de constante focus op innovatie en het leveren van kwaliteit. Het bedrijf investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat hun producten de meest efficiënte en betrouwbare op de markt zijn. Zo was Sonnenschein bijvoorbeeld een van de eerste bedrijven die gebruik maakte van vlies-technologie in hun accu's, wat zorgde voor een aanzienlijk betere prestatie en een langere levensduur.

Sonnenschein accu's zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals in de medische sector, in industriële toepassingen en voor gebruik in de scheepvaart en offshore. Het bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen voor specifieke klantbehoeften en heeft een uitgebreid assortiment aan accu's met verschillende capaciteiten en formaten.

Een ander voordeel van Sonnenschein accu's is de lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. Deze accu's zijn ontworpen om te functioneren onder de meest extreme omstandigheden en hebben een zeer lage uitvalpercentage. Dit maakt Sonnenschein accu's bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij een hoge mate van betrouwbaarheid essentieel is.

Al met al is Sonnenschein een betrouwbare keuze als het gaat om hoogwaardige accu's. Met hun rijke geschiedenis en constante focus op kwaliteit en innovatie, is het geen verrassing dat Sonnenschein een gerespecteerde naam is in de energieopslag markt.

Bekijken alle Sonnenschein producten

Op zoek naar Sonnenschein accu’s. Bekijk ze hier:

 

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig