Pylontech accu's

Naarmate de lithium batterijtechnologie zich heeft ontwikkeld en de prijzen zijn gestabiliseerd, zijn de afgelopen jaren energieopslagprojecten in het Verenigd Koninkrijk en Europa enorm gestegen, waarbij batterij-energieopslag onderdeel is geworden van slimmere elektriciteitsnetwerken voor residentiële, commerciële en industriële markten.

Aangezien het segment zo'n grote vraag kent, heeft Ecobat Battery gereageerd door veel tijd en geld te investeren in de batterij-energieopslagsysteemsector (BESS), en in 2022 werden wij geautoriseerd Europees distributeur voor Pylontech, een speciaal batterij-energieopslagsysteem. fabrikant, met al zijn productiecapaciteit geconcentreerd op lithium-ijzerfosfaat (LFP) technologie.

Hoogwaardig BESS-fabrikant

Pylontech bewijst zijn positie als hoogwaardig BESS-fabrikant en heeft sinds 2013 meer dan een miljoen eenheden geleverd en geïnstalleerd in meer dan 80 landen, en volgens IHS Markit wordt het, op basis van de op de markt geleverde capaciteit, erkend als een van de twee beste residentiële batterijmerken in het VK en Europa.

Pylontech biedt een hoge mate van integratie en produceert zijn eigen cellen en BMS, wat erg belangrijk is om de hoogste kwaliteitscontrole van het product te garanderen. Functies omvatten een bijna onbeperkte capaciteitsuitbreiding, een breed werktemperatuurbereik en een modulair 19-inch reksysteem voor uiteenlopende toepassingen en eisen.

Pylontech-producten dekken spanningen van 12V tot 1500V, waardoor wij, als partner, in staat zijn om voor veel verschillende sectoren te ontzorgen en snel te reageren op trends in de markt. De voorraad van Pylontech-producten is nu beschikbaar voor het hele bedrijf, samen met volledige technische back-up en ondersteuning en biedt onze klanten een compleet servicepakket, waardoor ze de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en te groeien binnen de zogenaamde BESS-markt.

Bekijk alle Pylontech producten

Op zoek naar Pylontech accu’s. Bekijk ze hier:

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig