Furukawa Battery

Furukawa Battery is een gerenommeerd merk dat al meer dan 80 jaar actief is op de markt van auto-accu's en andere industriële batterijen. Het bedrijf is in 1950 gesplitst van Furukwa Electric. Opslagbatterijen en energiesysteemproducten, de belangrijkste producten van de Furukawa Battery Group

Het bedrijf is gevestigd in Japan en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de hoge kwaliteit van hun producten en hun voortdurende inzet voor innovatie en duurzaamheid.

Furukawa Battery biedt een breed scala aan batterijen voor verschillende toepassingen, waaronder auto's, vrachtwagens, motoren, boten en zware apparatuur. Het bedrijf is ook actief in de productie van batterijen voor duurzame energieopslag, zoals zonne-energie en windenergie.

Een van de belangrijkste kenmerken van Furukawa Battery is hun toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf gebruikt geavanceerde technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat hun batterijen zo min mogelijk impact hebben op het milieu. Bovendien heeft het bedrijf zich gecommitteerd aan het verminderen van hun CO2-uitstoot en het optimaliseren van hun energie-efficiëntie. Furukawa Battery heeft een wereldwijde aanwezigheid en hun producten worden verkocht in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Als een toonaangevend merk in de batterij-industrie, is Furukawa Battery een vertrouwde keuze voor klanten die op zoek zijn naar betrouwbare, hoogwaardige en duurzame batterijen voor hun voertuigen en apparatuur.

Belijk alle Furukawa producten

Op zoek naar furukawa accu’s. Bekijk ze hier:

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig