Odyssey Battery

Odyssey Battery is een toonaangevend merk op het gebied van batterijen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder auto's, vrachtwagens, boten en recreatievoertuigen. Ze worden gemaakt door EnerSys Energy Products Inc. Dat is weern een dochteronderneming van EnerSys®. EnerSys® is een wereldleider in oplossingen voor opgeslagen energie voor automobiel-, militaire en industriële toepassingen. Met productiefaciliteiten in 17 landen, verkoop- en servicelocaties over de hele wereld en meer dan 100 jaar batterij-ervaring, is EnerSys een krachtige partner voor leveranciers van auto-, scheepvaart-, heavy-duty-apparatuur en powersport-services en onderdelen.

Odyssey Battery biedt een breed scala aan batterijen aan, waaronder AGM-batterijen (Absorbed Glass Mat) en lithium-ionbatterijen. Deze batterijen zijn ontworpen om de meest veeleisende toepassingen aan te kunnen, zoals racen, off-road rijden, zwaar transport en maritieme toepassingen.

Een van de kenmerken van Odyssey Battery is de extreme betrouwbaarheid en prestaties van hun batterijen. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden en zijn gebouwd met behulp van geavanceerde technologie en materialen. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in alle soorten voertuigen en toepassingen.

Bekijk alle Odyssey producten

Op zoek naar Odyssey accu’s. Bekijk ze hier:

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig