Skyrich accu's

Skyrich is een bekend merk dat zich specialiseert in de productie van hoogwaardige lithium-ion-accu's voor een breed scala aan toepassingen. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor het een populaire keuze is bij zowel professionals als hobbyisten. Een van de belangrijkste voordelen van de Skyrich accu's is hun hoge energiedichtheid, wat betekent dat ze veel energie kunnen opslaan in een compacte en lichtgewicht behuizing. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waarbij ruimte en gewicht een beperkende factor zijn, zoals bijvoorbeeld in voertuigen, motorfietsen, boten en drones.

Skyrich is een onderdeel van Global Power Central Inc, gevestigd in Zuid-Californië. Met meer dan 20 jaar industriële kennis en ervaring zijn ze toonaangevend op het gebied van batterijtechnologie. Skyrich levert hoogwaardige motorfietsbatterijen, ATV-batterijen, sneeuwmobielbatterijen, grasmaaierbatterijen, quad-batterijen en scooterbatterijen.

De batterijen hebben een lange levensduur, een hoog prestatieniveau en zijn veiliger voor het milieu in vergelijking met andere soorten batterijen die beschikbaar zijn. Skyrich heeft een streng kwaliteitsborgingssysteem om ervoor te zorgen dat elke batterij die ze produceren voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. Skyrich zoekt voortdurend naar innovatieve manieren om onze producten nog beter te maken en tegelijkertijd een product te creëren dat voldoet aan de behoeften van onze klanten en toch milieuvriendelijk blijft. 

Ze bieden lithium-ion-polymeerbatterijen die hoge prestaties leveren en tegelijkertijd een lage impact hebben op het milieu. De lithium-ion-polymeerbatterijen van Sjyrich hebben een lange levensduur (tot 10 keer langer) en wegen minder (1/4 van het gewicht) in vergelijking met conventionele loodzuurbatterijen. Ze bieden ook hogere prestaties, ongeveer 4 keer die van loodzuurbatterijen.

Skyrich accu's hebben ook een zeer lage zelfontlading, wat betekent dat ze lang meegaan en betrouwbaar zijn, zelfs als ze gedurende langere tijd niet worden gebruikt. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waarbij betrouwbaarheid en lange levensduur belangrijk zijn, zoals in back-up-voedingen, noodverlichting en andere soortgelijke toepassingen.

Bekijk alle Skyrich producten

Op zoek naar Skyrich accu’s. Bekijk ze hier:

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig