Exide Technolgy accu's

Exide is een vertrouwd merk in de wereld van accu's, bekend om zijn betrouwbaarheid en prestaties. Met een sterke reputatie die decennialang is opgebouwd, is Exide een naam die synoniem staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze bestaan al sinds 1888 en hebben een rijke historie. Van batterijen voor de eerste onderzeeër USS Holland (SS-1) tot NASA’s eerste maandlanding met ‘solar-charged’, nickel-zinc Exide Batterijen.

Of het nu gaat om auto's, vrachtwagens, boten of industriële toepassingen, Exide accu's leveren consistente kracht en betrouwbaarheid. Ze worden vervaardigd volgens strenge normen en ondergaan uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wat Exide onderscheidt, is hun voortdurende streven naar innovatie. Ze blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde technologieën te ontwikkelen die de prestaties en levensduur van hun accu's verbeteren. Ook zetten zich in voor recycling en hergebruik van accu's, waardoor ze een positieve impact hebben op het milieu. Met Exide kunt u genieten van de kracht die u nodig heeft, wetende dat u bijdraagt aan een groenere toekomst.
Exide levert merken als Hagen, Fulmen en Sonnenschein.

Bekijk alle Exide producten

Ben je op zoek naar een Exide accu? Bekijk ze hier:

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig